Donald Trump. Beeld © ANP

Donald Trump neemt het graag tegen Meghan op in 2024

17 maart 2021 03:19

De voormalig Amerikaanse president Donald Trump (74) hoopt dat de geruchten dat de hertogin van Sussex politieke ambities heeft waar zijn. In een interview met 'Fox News' zei Trump dinsdag dat hij er in dat geval zeker naar neigt ook weer op te gaan voor het presidentschap.

"Ik ben geen fan van haar"

Afgelopen weekend meldde de Daily Mail dat Meghan aan het netwerken geslagen is binnen de Democratische Partij en plannen heeft zich in 2024 kandidaat te stellen als de huidige president Joe Biden, die dan 82 is, besluit het bij één termijn te houden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rappers blij met gratie van Donald Trump

Trump deelde zijn mening over de vrouw van de Britse prins Harry. "Ik ben geen fan van haar. Ik vind het niet kunnen hoe ze over de koninklijke familie en de koningin praat. Ik ken de koningin, ik heb haar ontmoet en vind haar een geweldig persoon. En ik ben geen fan van Meghan."

De hertogin van Sussex gaf eerder deze maand samen met haar man een interview aan Oprah Winfrey. Alhoewel ze de nodige kritiek hadden op 'het instituut' en de familieleden van Harry, waren de twee wel positief over koningin Elizabeth. "Ik genoot altijd van haar gezelschap", zei Meghan over het staatshoofd. "Ze was altijd heel warm en gastvrij."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!