Rapper Snelle Beeld © ANP

Rapper Snelle oververmoeid thuis: 'Intense periode geweest'

2 april 2021 19:19

Nummer 1-hits, gouden platen en droomsamenwerkingen: de carrière van rapper Snelle (25) zit de laatste jaren in de lift. Maar zelfs voor de rapper gaat het te rap. Zijn management laat aan RTL Boulevard weten dat de nieuwbakken coach van 'The Voice Kids' oververmoeid is.

"Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo'n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen"

Als artiest en televisiepersoonlijkheid heeft Snelle in enkele jaren al bereikt waar sommige artiesten misschien wel een decennium over doen. Maar tussen zijn bezoeken aan de muziek- en televisiestudio door is het zelfs voor de rapper met de naam Snelle even te snel gegaan. Zijn management geeft daarover het volgende statement. 

"De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo'n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snelle: 'Beangstigend dat mijn leven nooit meer naar normaal kan'

Het nieuws komt naar buiten op de dag dat Snelle als coach zijn debuut maakt in The Voice Kids. Een droomklus voor de rapper waarmee hij zijn eerste serieuze stappen in de tv-wereld zet. De opnames van het programma zijn inmiddels achter de rug. De finale moet nog wel opgenomen worden. De verwachting is dat Snelle daarbij aanwezig is. 

Kersverse The Voice Kids-voice Snelle zit thuis met burn-out

03:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!