Eveline Stallaart, Walter Vermeer en Carlo Boszhard Beeld © Instagram @evelinestallaart

MAFS-cast neemt afscheid van overleden trouwambtenaar Walter

08 april 2021 16:59

Walter Vermeer is op 49-jarige leeftijd komen te overlijden. De trouwambtenaar was regelmatig te zien in het populaire programma 'Married at First Sight', waar hij onder andere de kandidaten Henk en Chantal, Mick en Daisy en Lars en Lizzy huwde. Het verschrikkelijke nieuws is inmiddels aangekomen bij de oud-deelnemers, die hun verdriet uiten via social media.

"Zo’n toffe, spraakzame en energieke man. Veel te jong voor dit trieste bericht"

Het nieuws dat Walter overleden is, komt hard aan bij de oud-deelnemers van Married at First Sight. 'Rust zacht en sterkte aan alle dierbaren om je heen. We zullen je missen', schrijft Henk op Instagram. 'Zo’n toffe, spraakzame en energieke man. Veel te jong voor dit trieste bericht', laat Lars weten via Stories. 'Bizar. Iemand die je eigenlijk niet eens heel goed kent, maar toch een persoon waar je gelijk van denkt: wat ben jij een mooie gozer!' laat Mick weten bij een kiekje van zijn trouwdag met Daisy, waar Walter natuurlijk de trouwambtenaar was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-trouwambtenaar Walter Vermeer overleden

Lars over Walter op Instagram
Mick over Walter op Instagram

Ook bij Daisy komt het nieuws hard aan. 'Vol ongeloof over dit verschrikkelijke nieuws. Een paar maanden geleden was Walter deel van mijn MAFS-avontuur en nu is hij niet meer onder ons', meldt ze op social media. Eveline Stallaart, die als psycholoog en seksuoloog de kandidaten en pasgehuwden begeleidt in MAFS, deelt een foto met Walter en presentator Carlo Boszhard. 'Rust zacht lieve Walter', schrijft ze erbij. 'Het leven is zo oneerlijk', zegt Lizzy erover. 

Daisy over Walter op Instagram
Eveline Stallaart, Walter Vermeer en Carlo Boszhard
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars uit MAFS slaat nieuwe liefde aan de haak: 'Perfecte match'

Lizzy over Walter op Instagram

Waaraan Walter is overleden is niet bekend. RTL bevestigt na berichtgeving van De Telegraaf zijn dood in een reactie aan RTL Boulevard. "Wij kunnen bevestigen dat Walter inderdaad is overleden. De familie doet verder geen uitspraken over de oorzaak van zijn dood." Naast zijn werk als trouwambtenaar was Walter ook in te huren als dagvoorzitter, spreker en trainer. Daarnaast schreef hij een kinderboek. Hij was getrouwd met Chantal, met wie hij twee kinderen heeft: zoon Dorus en dochter Lola.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milly en Raymond uit MAFS hebben het weer gezellig met elkaar

Walter was een geliefd trouwambtenaar in het RTL 4-programma. Hij vertelde dan ook gepassioneerd over de matches van het vorige seizoen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!