Rapper DMX Beeld © ANP

Nog geen hersenactiviteit aangetoond bij rapper DMX

08 april 2021 22:40

Er is nog geen hersenactiviteit vastgesteld bij rapper DMX, wiens echte naam Earl Simmons is. Hij ligt in coma in het ziekenhuis. Woensdag werden er wat testen bij Simmons gedaan, maar daar zijn nog geen positieve berichten uitgekomen, aldus 'TMZ'.

Simmons ligt in het White Plains ziekenhuis in New York, nadat hij vrijdag een hartstilstand kreeg en sindsdien in coma ligt. Dit zou veroorzaakt zijn door een overdosis drugs, maar daarover is vooralsnog niets bevestigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

'Muziekindustrie had rapper DMX meer moeten bijstaan'

De ziekenhuisopname heeft veel indruk gemaakt. Niet alleen op familie en vrienden, maar ook op fans en buurtgenoten. Honderden belangstellenden kwamen naar het ziekenhuis. Ook DMX's verloofde Desiree, zijn ex-vrouw Tashera Simmons en hun vier kinderen en zijn ex-vriendin Yadira Borrego met kinderen waren bij het ziekenhuis.

Verloofde Desiree en DMX's moeder zitten sinds zijn ziekenhuisopname dag en nacht aan zijn bed. Volgens bronnen zou de rapper ten minste 30 minuten zonder zuurstof zijn geweest. De kans om dat te overleven is bijzonder klein.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Rapper DMX na overdosis opgenomen in ziekenhuis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!