Beeld © ANP

Henk Krol heeft flinke plannen met zijn bed & breakfast

21 april 2021 07:54

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart van dit jaar kreeg Henk Krol (71) niet genoeg stemmen op opnieuw plaats nemen op een blauwe zetel. Maar Henk is een bezige bij en besloot niet stil te gaan zitten. Sterker nog: hij gaat samen met zijn partner Aldo een bed and breakfast runnen. En daar heeft Henk hele grootse plannen mee, vertelt hij aan 'Privé'.

"Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen"

Henk en zijn Aldo, die hij recent ten huwelijk vroeg, hebben een oude bed and breakfast gekocht, ergens onder de rook van Eindhoven. Het plan is om daar gasten te ontvangen in speciale themakamers, zoals een 'Eerste Kamer', een 'Tweede Kamer', maar ook een Taiwanase kamer bijvoorbeeld, omdat Krol ooit is vernoemd tot ereburger van Taiwan.

Aan Privé vertelt Henk dat hij werd benaderd om bed and breakfasts in Spanje en Portugal te kopen, maar Nederland verlaten was geen optie. "Geen heen en weer gevlieg naar verre oorden. Want neem nou Spanje, daar willen de autoriteiten nogal weleens vervelend en traag werken, zo zien we immers in bijna alle afleveringen van Ik Vertrek. Die ellende wordt ons nu bespaard, want de gemeente Best werkt nu al fantastisch mee aan de totstandkoming van onze B&B."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Henk Krol gaat eindelijk op de knieën voor zijn Aldo

Maar gaan we Henk dan niet meer op televisie zien? Als het aan hem ligt juist wél. Henk zou namelijk hebben gezegd dat er interesse is getoond om een programma rondom zijn bed and breakfast te maken. "Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen. De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen."

Allereerst gaat Henk zijn bed and breakfast lekker opstarten met Aldo, met wie hij al lange tijd samen is en dus recentelijk ten huwelijk vroeg. In de video hieronder zie je meer over dat aanzoek.

Henk Krol gaat eindelijk op de knieën voor zijn Aldo

00:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!