Maik de Boer Beeld © ANP

Vriendin Maik de Boer maakt bizarre opmerking over snor

21 april 2021 16:48

Stylist Maik de Boer (60) heeft al jaren zijn opvallende en herkenbare snor. Maar op social media deelt hij nu een bericht waarbij een vriendin van hem een bizarre vergelijking maakt.

"Je snorretje lijkt op een Japans tempeltje"

Zo laat hij weten bij de onderstaande post: ''Je snorretje lijkt op een Japans tempeltje' zei ze. M’n bestie ziet rare dingen in mij haha.' En dat bij een foto van zijn gezicht - mét snor - en daarnaast een rode Japanse tempel. 

Veel volgers moeten lachen om de ietwat opvallende en aparte vergelijking. Sommigen vinden zelfs dat ze gelijk heeft, zo is op te maken uit de reacties: 'Je bestie heeft wel gelijk', 'Haha nu kan je bijna je snor niet meer zonder dit beeld zien. Ze heeft gelijk' en 'Jij bent toch ook een zen-tempel', wordt er zoal geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer geëmotioneerd door coronavaccinatie

Onlangs kwam Maik nog in het nieuws, omdat hij geëmotioneerd raakte, nadat hij eindelijk werd gevaccineerd. 'Dit is voor mij een emotioneel moment, want deze vaccinatie betekent dat we steeds dichter bij een ‘normaal’ Nederland komen, waar vrienden hun restaurants, barretjes, winkeltjes en andere ondernemingen open kunnen gooien zodat ze niet omvallen', schrijft de stylist op social media. De foto is hieronder terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer verliest in korte tijd weer twee familieleden

Welk vaccin hij heeft gehad, is niet bekend. Het ministerie van Volksgezondheid besloot onlangs nog dat het AstraZeneca-vaccin alleen nog kan worden toegediend aan mensen van 60 jaar en ouder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!