Beeld © Instagram @mattheusjonckheere

Mattheüs van Love Island heeft een nieuwe realityster aan de haak geslagen

28 april 2021 17:25

Vind je als realityster niet de liefde in het programma waaraan je deelneemt? Dan kun je daarna altijd nog een rondje in de realitykringen doen in de hoop je ideale match te vinden. Zo eindigde het 'Love Island'-avontuur van Mattheüs Jonckheere uiteindelijk in een catastrofe. Inmiddels heeft hij de liefde weer gevonden.

"Alles gebeurt met een reden"

Niemand minder dan Ex On The Beach: Double Dutch-sterretje Deborah van Lingen, bekend van het vijfde seizoen van het programma, noemt hij nu zijn vriendin. Met een reeks foto's op Instagram maakt het kersverse koppel hun relatie wereldkundig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie

Mattheüs was in eerste instantie nog met Jaimy van Love Island. Hij verliet Casa Amor met haar aan zijn zijde. Eenmaal terug in Nederland en België was het toch niet dé match die ze voor ogen hadden. "Ik zie het zelf nog steeds heel positief: je leert altijd uit een (liefdes)relatie, alles gebeurt met een reden en samen hebben we genoten", vertelde Jaimy eerder dit jaar over de breuk. 

En dat terwijl Mattheüs in Love Island zijn relatie met Raphaëlla opgaf om zich volledig op Jaimy te focussen. Raphaëlla was daardoor verscheurd van verdriet en deed in Love Check-up haar verhaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattheüs en Imen van Love Island openhartig over hun relatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!