Trouwdag William en Kate Beeld © ANP

William en Catherine vieren tienjarig huwelijk met nieuwe foto's

29 april 2021 01:18

Het 10-jarig huwelijksjubileum van prins William (38) en zijn vrouw Catherine (39), de hertogin van Cambridge, gaat niet onopgemerkt voorbij. Het paar deelde twee nieuwe foto's via sociale media en dat werd zeer gewaardeerd door hun volgers.

"Ze is nog steeds beeldschoon en altijd stralend"

'Wat een prachtig paar en wat bieden zij ons veel hoop voor de toekomst van het Verenigd Koninkrijk. Zij gaan het fantastisch doen tegen de tijd dat William gekroond wordt tot koning en Catherine zijn 'queen consort' wordt. Zij belichamen de toekomst, zonder daarbij de traditie van het verleden uit te wissen. Koningin Elizabeth en prins Charles mogen trots zijn op hun opvolgers', aldus een volger.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

William en Harry eren 'charmante en grappige' grootvader Philip

Veel fans weten nog elk detail van het huwelijk na te vertellen. 'Ik keek thuis samen met een groep vriendinnen en we hadden er helemaal een feestje van gemaakt. Alles was prachtig, maar het moment dat Catherine uitstapte en we haar bruidsjurk konden zien... ja, dat was wel heel bijzonder. Ze zag er schitterend uit en eerlijk gezegd lijkt ze in 10 jaar ook niet veel ouder geworden. Ze is nog steeds beeldschoon en altijd stralend', schrijft een fan.

Update: later op de dag deelden de Britse royals nog een ontzettend zoete video van hun gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige prins Louis (3) straalt op nieuwe foto die door Kate gemaakt is

William en Catherine trouwden op 29 april 2011 in Westminster Abbey. De twee leerden elkaar kennen aan de Universiteit van St. Andrews, waar ze beiden studeerden. Hun liefde werd bezegeld met de komst van hun drie kinderen George (7), Charlotte (5) en Louis (3).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!