Lady Gaga Beeld © Getty Images

Verdachten ontvoering honden van Lady Gaga opgepakt

29 april 2021 22:39

Meerdere mensen die ervan worden verdacht Lady Gaga's (35) honden te hebben ontvoerd en de hondenuitlater hebben neergeschoten, zijn donderdag opgepakt. Dat vertellen politiebronnen aan entertainmentsite 'TMZ'.

De personen zijn opgepakt op verdenking van diefstal en poging tot moord. De politie kwam de potentiële daders op het spoor dankzij bewakingsbeelden van de steeg waar de twee ongedeerde Franse bulldogs vastgebonden aan een paal werden achtergelaten door de ontvoerders. De vrouw die de dieren had 'gevonden' zou ook zijn opgepakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hondenuitlater Lady Gaga mist deel van longen na overval

Eind februari werd Gaga's hondenoppas tijdens het uitlaten van haar drie honden in Hollywood overvallen door twee gewapende mannen. De oppas werd neergeschoten en raakte gewond aan zijn borstkas en longen. Twee van de drie viervoeters werden meegenomen, de derde wist te ontsnappen.

De zangeres, die destijds voor filmopnames in Italië was, loofde een beloning van 500.000 dollar uit voor de gouden tip om haar honden te vinden. De hondjes werden enkele dagen na de ontvoering gevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontvoering hondjes Lady Gaga in Amerikaanse Opsporing Verzocht

De ontvoerders zouden niet op de hoogte zijn geweest dat ze de honden van Gaga hadden meegenomen. Franse bulldogs zijn duur en erg gewild en worden daarom wel vaker gestolen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!