Beeld © ANP

Rob Lowe viert dat hij 31 jaar clean is

11 mei 2021 04:05

Rob Lowe (57) heeft een mijlpaal bereikt en dat viert hij op sociale media. De acteur laat weten al 31 jaar geen drank en drugs meer te hebben gebruikt. Lowe werd in de jaren 80 wereldberoemd door films als 'St. Elmo's Fire', 'Class' en 'Youngblood'. Maar dat 'snelle' acteursleven bracht hem ook veel onzekerheid en ellende.

"De allergrootste knuffel gaat naar mijn familie, omdat zij het het langste met me uit hebben weten te houden"

'Ik ben 31 jaar clean en wil daarvoor iedereen bedanken die me heeft geholpen om op dit pad te blijven. Ook moedig ik iedereen aan die ook een vrij en gelukkig leven wil leiden: sluit je aan! De allergrootste knuffel gaat naar mijn familie, omdat zij het het langste met me uit hebben weten te houden', aldus Rob.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Lowe: 'Geen spijt van afslaan rol McDreamy in Grey's Anatomy'

Lowe liep als 80s-idool alle feestjes af, waar drank en drugs in overvloed waren. Ook was hij zeer populair bij de vrouwen, wat hem honderden onenightstands opleverde en een aantal kortstondige relaties met collega-actrices.

In 1990 besloot Rob zichzelf in te checken bij een afkickkliniek om zijn leven te beteren. En met succes. Hoewel hij zijn vrouw Sheryl al in 1983 ontmoet had, wilde hij toen nog niet met haar trouwen. Daartoe besloot hij pas op het moment dat hij clean was van alles. Aankomende zomer is het stel 30 jaar getrouwd, wat ze willen vieren met hun zoons Matthew (27) en John (25).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Lowe: 'Tom Cruise draaide helemaal door'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!