Beeld © ANP

Dit is de achtergrond op koningin Máxima's telefoon

04 juni 2021 07:37

We hebben allemaal een achtergrondfoto op onze telefoon. Koningin Máxima dus ook. En door in te zoomen op een foto is te zien wát die foto is.

Koningin Máxima heeft op 3 juni een werkbezoek gebracht aan een melkveehouderij in Lettele, gemeente Deventer. De majesteit sprak met de eigenaren, met andere betrokkenen en bestuurders over oorzaken van schuldenproblematiek op het platteland, de inzet van schuldhulporganisaties en het belang van financiële gezondheid.

Maar wie naar een specifieke foto van het bezoek kijkt, kan erachter komen wat de achtergrondfoto op Máxima's telefoon is. Het is namelijk een foto van haar oudste dochter Amalia, gemaakt tijdens een bezoek aan Spanje, waarbij alle vrouwelijke leden van het koninklijk gezin een flamencojurk droegen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Borduren helpt Máxima te ontspannen: 'Traditie in eer houden'

Een variatie op de foto op Máxima's achtergrond zie je hieronder, waarbij de hele familie te zien is in bijzondere kleding die het koninklijk gezin droeg tijdens een bezoek aan Spanje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Schoenkeuze Máxima onderwerp van gesprek na werkbezoek

Het zijn spannende weken thuis bij de Oranjes. Amalia heeft namelijk net haar eindexamens achter de rug. In de video hieronder licht Máxima een tipje van de sluier op over hoe die zijn gegaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!