Meghan Markle Beeld © Getty Images

Biografie Meghan Markle verschijnt in het Nederlands

07 juni 2021 17:01

De Nederlandse uitgave van de biografie over Meghan (36) van de beroemde royalty-journalist Andrew Morton komt november dit jaar uit. Dat heeft uitgeverij Pepper Books maandag bekendgemaakt. Meghan, een biografie is de vertaling van de veelgeprezen biografie, die verscheen aan de vooravond van het huwelijk van prins Harry en Meghan in 2018.

In de biografie reflecteert Morton op de impact die Meghan aan het begin van haar huwelijk had op de vaste tradities van het Britse hof. Aan de hand van exclusieve interviews met mensen uit haar directe omgeving beschrijft hij haar levensverhaal vanaf haar moeilijke jeugd tot haar leven als hertogin van Sussex.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britse royals feliciteren Harry en Meghan met geboorte dochter

Morton publiceerde in 1992 ook de omstreden biografie van prinses Diana. Zijn boek Diana: Her True Story baarde veel opzien, nadat bleek dat de prinses in het geheim had meegewerkt aan het boek. Via een gezamenlijk contact kon Morton haar vragen stellen en deze verwerken in zijn boek. Diana was toen nog getrouwd met Charles, hoewel ze apart van elkaar leefden, en stond onder toezicht van de koninklijke familie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!