Sylvie Meis ontmoet koning Willem-Alexander en koningin Máxima Beeld © ANP

Sylvie Meis blikt terug op haar ontmoeting met het koningspaar

06 juli 2021 11:38

Sylvie Meis (43) is 'zeer vereerd' dat ze maandag mocht aanschuiven tijdens het banket ter ere van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) aan Duitsland. Op Instagram deelde de presentatrice dinsdag een aantal foto's van de bijzondere ontmoeting met het koningspaar.

"Zeer vereerd"

"Als trotse Nederlander die vrijwillig en gelukkig in Duitsland woont, kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer vereerd was door de uitnodiging van de Duitse president Frank-Walter Steinmeier en zijn vrouw Elke Büdenbender om het staatsbanket bij te wonen", schrijft ze bij de beelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis dolblij na hereniging met zoon Damián

Sylvie maakte onverwachts haar opwachting bij het diner in Slot Bellevue, de officiële ambtswoning van Steinmeier. Voor het oog van de Duitse en Nederlandse pers arriveerde ze in een rode jurk van modehuis Marchesa waarna ze een vorkje meeprikte en de koning en koningin ontmoette.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Ilse DeLange gaat ook Chantal Janzen jureren in een grote Duitse show

De presentatrice was waarschijnlijk uitgenodigd omdat ze in zowel Nederland als Duitsland een bekendheid is. Sylvie woont inmiddels al jaren in Hamburg en presenteerde door de jaren heen diverse Duitse tv-shows.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!