Eloise van Oranje Beeld © ANP

Eloise van Oranje duikt op in De Slimste Mens

9 juli 2021 12:48

Eloise van Oranje (19) maakt in het aanstaande seizoen van 'De Slimste Mens' haar debuut. Dat doet de 'gravinfluencer' niet als kandidaat, maar als gast.

Eloise, het oudste kleinkind van prinses Beatrix, is namelijk te zien in de ronde Open Deur, waarin bekende Nederlanders de vraag stellen aan de kandidaten van De Slimste Mens. Dat maakt het programma bekend op hun eigen Instagram-kanaal.

Het is niet de eerste keer dat Eloise opduikt in het programma. Ze was eerder namelijk al onderdeel van de spelshow, als vraag. De kandidaten moesten toen vijf antwoorden geven die matchten met het leven van Eloise.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens

Hoewel Eloise niet plaatsneemt in een van de drie stoelen, zijn er genoeg andere bekende kandidaten die dit seizoen meedoen. Onder begeleiding van quizmaster Philip Freriks en streng maar rechtvaardig jurylid Maarten van Rossem nemen onder meer Dennis Weening, Marc-Marie Huijbregts, Barbara Barend, Ellen ten Damme, Najib Amhali, Caroline van der Plas en Laurens Dassen plaats in de stoelen. De kandidaten die het seizoen aftrappen zijn Bert Visscher, Daphne Deckers en Sergio Vyent.

RTL Boulevard sprak met een aantal kandidaten die dit seizoen een sprong in het diepe wagen en hun intelligentie laten testen, voor het oog van een miljoenenpubliek. Logischerwijs zijn ze bloednerveus. Ze vertellen erover in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bert Visscher was doodsbenauwd voor De Slimste Mens: 'Wilde afbellen'

BN'ers bloednerveus voor nieuwe seizoen van De Slimste Mens

02:28

De Slimste Mens is vanaf maandag 12 juli iedere dag te zien op NPO 2, om 20:30 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!