Beeld © Robin Utrecht

Advocaten Nabil B. leggen bloemen voor Peter R. de Vries

09 juli 2021 16:47

Peter Schouten en Onno de Jong zijn, onder strikte beveiliging, langs geweest in de studio van RTL Boulevard om hun steun te betuigen na de aanslag op Peter R. de Vries. De advocaten legden ook een bloemetje bij de bloemenzee op de Lange Leidsedwarsstraat, als symbool van hoop.

Peter Schouten en Onno de Jong vormen het advocatenteam van kroongetuige Nabil B., van wie Peter R. de Vries de vertrouwenspersoon is. Om hun collega te steunen, zijn de twee op bezoek geweest in de studio van RTL Boulevard. Daarnaast hebben ze ieder een bloemetje en een kaartje neergelegd voor de garage waar Peter R. is neergeschoten.

"Niets krijgt jou eronder, dus jij gaat winnen. Ook nu!" schreef Onno erbij. "Ik hou heel veel van je. Vecht door. Iedereen wil dat je doorgaat met je goede werk tegen onrecht. En Onno en ik hebben je nodig in ons team", aldus Peter Schouten. Bekijk hier de beelden:

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Stichting De Gouden Tip van Peter R. de Vries zamelt vier ton in

De afgelopen twee uitzendingen van RTL Boulevard stonden volledig in het teken van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd afgelopen dinsdag na de uitzending neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Sindsdien ligt hij zwaargewond in het ziekenhuis.

Gisteravond liet de familie weten dat de situatie 'ongewijzigd' is. "Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid komt", lieten de familie en de partner van Peter R. weten aan RTL Boulevard. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!