Beeld © RTL Boulevard

RTL Boulevard schrapt uitzending van zondag

11 juli 2021 16:53

Afgelopen zondag is er geen aflevering van RTL Boulevard uitgezonden. Dit besluit is genomen na uitgebreid overleg met de autoriteiten en de Driehoek van Amsterdam. In een verklaring laten CEO van RTL Nederland, Sven Sauvé, Content Directeur RTL Nederland, Peter van der Vorst en CEO Fremantle Nederland en België, Georgette Schlick het volgende weten.

"Er is vandaag uitgebreid gesproken met de autoriteiten en de Driehoek van Amsterdam. Door de extra veiligheidsmaatregelen was het mogelijk om vanavond weer vanuit Amsterdam uit te zenden, maar wij hebben zelf besloten vandaag het team van RTL Boulevard rust te geven."

"We stellen alles in het werk om de uitzendingen vanaf maandag 12 juli aanstaande te hervatten. Nederland is een vrij land en onafhankelijke media zijn essentieel voor het functioneren van onze rechtstaat. Wij blijven vechten om die rol te vervullen, zeker ook met RTL Boulevard, en zijn heel trots op het team dat met dezelfde overtuiging en gedrevenheid de draad morgen weer oppakt."

"We willen iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen. Het is hartverwarmend en geeft ons kracht. Kracht wensen wij ook Peter en zijn naasten toe. We doen vanuit veiligheidsoverwegingen geen verdere uitspraken over locaties en maatregelen. Op de plek van RTL Boulevard wordt vanavond een herhaling van het programma Voor Hetzelfde Geld uitgezonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uitzending RTL Boulevard afgelast vanwege ernstige dreiging, studio ontruimd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!