Daphne Deckers Beeld © ANP

Daphne Deckers bezorgd om moeder in overstroomde Zuid-Limburg

15 juli 2021 13:30

Daphne Deckers (52) maakt zich zorgen om haar moeder en diens hele hebben en houden in het zuiden van Limburg. Door de ernstige overstromingen daar staat haar huis in Valkenburg helemaal blank. Dat laat Daphne weten op haar social media.

Het had woensdag juist een vrolijke dag voor Daphne moeten worden. Ze werd namelijk voor de eerste keer de 'slimste van de dag' in het NPO2-programma De Slimste Mens. Maar de euforie werd al snel overschaduwd door de zorgelijke situatie in Zuid-Limburg. 'De benedenverdieping van mijn moeders huis in Valkenburg staat onder water, de elektriciteit is uitgevallen, haar straat is in een rivier veranderd, de Geul naast haar huis staat torenhoog, het houdt maar niet op met regenen, de wegen staan onder water en we kunnen er niet heen', schrijft Daphne bij onderstaande post. 

'Sterkte voor iedereen in het zuiden die met deze overstromingen kampt! Hopelijk komt het evacueren snel op gang, en wordt er hulp geboden aan iedereen die het nodig heeft!' sluit ze af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daphne Deckers deelt geluksmoment vanuit Spanje

Veel volgers reageren op haar bericht. 'Het is je gegund, deze mooie overwinning. En het siert je dat je zo'n goed hart hebt en aan anderen denkt', 'Wat erg voor je ouders. Ja, zoiets relativeert alles wel' en 'Jeetje dat is helemaal niet leuk. Sterkte voor haar en andere getroffenen', is zoal te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hierom is Daphne Deckers onwijs trots op dochter Emma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!