Kjeld Nuis Beeld © ANP

Gezondheid Kjeld Nuis de goede kant op: 'Alles lijkt in orde'

22 juli 2021 11:52

Kjeld Nuis (31) deelt op Instagram het bericht dat het beter gaat met zijn gezondheid. Twee weken geleden werd hij opgenomen in het ziekenhuis met een ontstoken hartzakje, maar gelukkig was hij er vroeg bij.

"Na een hartfilmpje, echo en een mri-scan lijkt alles in orde!"

De schaatser deelt twee foto's: eentje van twee weken geleden waarbij hij in het ziekenhuis ligt en eentje van nu waarop te zien is hoe hij geniet van de zon. 'How it started vs how it’s going', schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld Nuis heel erg ziek na vaccinatie: 'Lijf werkt niet mee'

Twee weken geleden liet Kjeld al aan ons weten ontzettend ziek te zijn geweest na zijn coronavaccinatie. Nu geeft hij daar op Instagram wat meer informatie over. 'Vandaag precies twee weken geleden lag ik in het ziekenhuis met een ontstoken hartzakje. Mijn sportarts was er gelukkig heel vroeg bij en heeft me samen met de cardioloog goed onderzocht.'

Gelukkig kon de schaatser snel terecht. 'Na een hartfilmpje, echo en een mri-scan lijkt alles in orde!' Waar hij eerder nog liet weten dat zijn lijf niet meewerkte, lijkt dat nu weer de goede kant op te gaan. Kjeld gaat nu op trainingskamp met Schaatsteam Reggeborgh.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Kjeld Nuis in campagne Yolanthe's sportkledinglijn

Ondertussen kijkt sportminnend Nederland ook uit naar de Olympische Spelen. Helaas speelt corona hier ook een grote rol. Vandaag werd duidelijk dat Taekwondoka Reshmie Oogink de Spelen aan zich voorbij moet laten gaan vanwege een positieve coronatest. Eerder werd bekend dat Candy Jacobs niet kan meedoen aan de Spelen.

Fatima over positief geteste Candy Jacobs: 'Echt verschrikkelijk'

03:30