Beeld © ANP

Bloemenzee voor Peter R. in Lange Leidsedwarsstraat vandaag verwijderd

23 juli 2021 12:46

De bloemen, brieven en kaarten die voor Peter R. de Vries zijn neergelegd in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam, worden vandaag verwijderd. Dat meldt de gemeente Amsterdam via Twitter.

"Dank aan iedereen voor het medeleven en de steunbetuigingen"

'Dank aan iedereen voor het medeleven en de steunbetuigingen' schrijft de gemeente op social media. De brieven en kaarten die passanten hebben neergelegd, worden bewaard. 'We overleggen later met de familie over een passende bestemming.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Intimi bewijzen laatste eer aan Peter R. de Vries

Peter R. werd dinsdag 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam neergeschoten, nadat hij aanschoof in RTL Boulevard. De misdaadverslaggever werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij vorige week donderdag overleed.

Op de avond van de aanslag werden drie verdachten aangehouden, van wie één de volgende dag weer werd vrijgelaten. De andere twee zijn de 35-jarige Pool Kamil E. uit het Gelderse Maurik en de 21-jarige Delano G. die in Rotterdam woont, maar ook een adres heeft in Tiel. Zij blijven voorlopig vastzitten, zo bepaalde de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam afgelopen maandag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

BN'ers ontroerd door indrukwekkende uitvaart Peter R. de Vries

Gisteren namen familie, de partner, vrienden en collega's van Peter R. afscheid van hem. Dat gebeurde in Koninklijk Theater Carré, waarna een kleine groep meeging naar het crematorium daar vlakbij.

Intimi bewijzen laatste eer aan Peter R. de Vries

05:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!