Dusty Beeld © MTV

Dusty uit EOTB reageert op prikkels na heftig verkeersongeluk

23 juli 2021 14:49

Realityster Dusty Taconis, bekend van onder andere zijn deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch', ligt momenteel in het ziekenhuis door een ernstig verkeersongeluk eerder deze week. Zijn team laat in een update op social media nu weten dat hij inmiddels weer langzaamaan reageert op prikkels.

'Dusty reageert langzamerhand op prikkels en zijn ogen gaan af en toe open. Ook nemen zijn zwellingen rustig af. Laten we positief blijven. Blijf sterk tijger', is te lezen in een update. 

Twee dagen geleden liet de moeder van Dusty nog weten dat zijn situatie nog niet veranderd was: 'Hi volgers, ik spreek via Dusty (mama van). Dank voor al jullie lieve berichten en medeleven. Ik kan helaas niet iedereen beantwoorden. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan laat ik het jullie weten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB in ziekenhuis na heftig verkeersongeluk

In de nacht van dinsdag op woensdag had Dusty naar verluidt een scooterongeluk in Zandvoort. Over zijn toestand vertelde zijn goede vriend Sonny Lorenzo woensdag aan Shownieuws: "Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal."

Meer bevestigde informatie over het ongeluk is op dit moment nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB brengt eigen Dusty Cream op de markt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!