Peter R. de Vries Beeld © ANP

Broer Peter R. de Vries vanavond te gast bij talkshow Humberto

23 juli 2021 15:07

Wouter de Vries, de broer van de pas overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries, is vrijdagavond te gast in de talkshow 'Humberto'. Hij bewijst daar een laatste eer aan zijn broer, zo meldt het RTL-programma.

"Ik hoop voor alle mensen waar hij klaar voor stond dat er een substituut komt"

Over de inhoud van het gesprek is nog niets bekendgemaakt. Vlak na de afscheidsbijeenkomst in Theater Carré in Amsterdam, die op donderdag werd gehouden, zei Wouter tegen RTL Boulevard al dat hij hoopt dat er een plaatsvervanger komt die het werk van zijn vermoorde broer voortzet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wouter de Vries: 'Ik herinner hem als broer Peter zonder R.'

"Ik hoop voor alle mensen waar hij klaar voor stond dat er een substituut komt", zei Wouter. "Dat hebben we hard nodig, als ik zo alle namen hoor van mensen die hij heeft geholpen en alle moorden die anders niet waren opgelost. Ik denk wel dat het meerdere personen zullen moeten zijn, want Peter was uniek."

De jonge broer van Peter R. memoreerde in zijn toespraak hoe lief zijn broer was. "Al gaf hij mij vroeger ook vaak een pak rammel, omdat ik twee jaar jonger was", voegde hij daaraan toe. De twee broers waren samen heel goed in het hooghouden van een voetbal. Hun record was 807 keer, vertelde Wouter. "Ik zal hem vooral herinneren als Peter zonder R."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangrijpend afscheid van Peter R. de Vries in Carré

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!