Dusty Beeld © MTV

Dusty uit Ex on the Beach kan weer lopen na heftig ongeluk

3 augustus 2021 11:16

Het gaat de goede kant op met de gezondheidstoestand van Dusty Taconis, bekend van het laatste seizoen 'Ex on the Beach: Double Dutch'. De realityster raakte twee weken geleden betrokken bij een heftig verkeersongeval met zijn scooter en lag daarna in coma. De familie laat via Instagram weten dat hij weer kan staan en lopen.

"Ook zegt hij soms kleine woordjes als 'ik hou van jou' en knuffelt ons vaak"

De familie laat weten dat ze een onzekere periode heeft doorgemaakt. 'De eerste dagen waren cruciaal. Je mocht geen extra bloedingen krijgen. Ook mocht je hersenkneuzing niet verder zwellen', schrijven de familieleden in een gezamenlijk bericht aan Dusty.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Update zus Dusty van EOTB over ongeluk: 'Was in levensgevaar'

Gelukkig gaat het stapje voor stapje beter met zijn gezondheid. 'Vandaag de dag kan Dusty al staan en lopen. Ook zegt hij soms kleine woordjes als 'ik hou van jou' en knuffelt ons vaak.' 

Dusty vraagt soms ook naar zijn schoolopdrachten. 'Dit is voor ons superpositief, want dat betekent dat hij al nadenkt.' Maar op andere momenten is het moeilijk om contact te leggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB reageert op prikkels na heftig verkeersongeluk

De zus van Dusty gaf vorige week al een kleine update over zijn toestand. "Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad. Hij lag aan de beademing en was in levensgevaar", zei zij toen.

Dusty raakte in de nacht van 20 op 21 juli betrokken bij een heftig verkeersongeluk met zijn scooter in Zandvoort.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!