Beeld © ANP

Halfbroer Meghan Markle haalt uit: 'Ze voelt zich beter dan de rest'

8 augustus 2021 20:29

Thomas Markle jr. (55), de halfbroer van de hertogin van Sussex, heeft zijn halfzus 'oppervlakkig"'genoemd. Dat deed Markle in de trailer van het nieuwe seizoen van de Australische vip-editie van Big Brother. Markle is een van de beroemdheden die meedoet aan het realityprogramma.

"Ik denk dat ze je leven gaat verwoesten"

In de trailer van het nieuwe seizoen stelt hij zichzelf voor als 'de grootste broer' van Meghan. De 55-jarige Thomas zegt ook dat hij prins Harry voor zijn halfzus heeft gewaarschuwd. "Ik denk dat ze je leven gaat verwoesten", zou hij hem hebben gezegd.

Thomas zit met onder anderen voormalig televisiepersoonlijkheden Omarosa Manigault Newman en Caitlyn Jenner in het Big Brother-huis. De trailer voorspelt 'heel veel drama' voor het komende seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beyoncé pakt uit voor verjaardag Meghan Markle en Barack Obama

De 55-jarige Markle heeft zich wel vaker negatief uitgelaten over Meghan. In 2018 vertelde hij in een interview met de Daily Mail dat haar roem Meghan had veranderd. "Het lijkt alsof ze zich beter voelt dan alle anderen." Ook schreef hij voorafgaand aan het huwelijk van de Sussexes een handgeschreven brief aan prins Harry. In de brief waarschuwde hij Harry voor een huwelijk met een "derderangs actrice" als Meghan. "Het kleine beetje beroemdheid is haar naar de bol gestegen. Het is nog niet te laat om het namaak sprookjeshuwelijk af te zeggen", luidde het advies van Thomas jr. aan de prins.

'Vader Meghan Markle is labiel en heeft duidelijk problemen'

05:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!