Hugo de Jonge Beeld © ANP

Hugo de Jonge onthult meer details over zijn tattoo

17 augustus 2021 17:42

Hoewel demissionair minister Hugo de Jonge (43) al ruim anderhalf jaar vrijwel wekelijks op de buis of in de krant verschijnt, viel een oplettende kijker pas onlangs op dat hij een tatoeage op zijn bovenarm heeft. Aan 'Hart van Nederland' heeft hij daar nu meer over verteld.

"Ik zal het uitleggen, het zit zo"

"Ik zal het uitleggen, het zit zo. Ik denk dat 'ie in 2016 is gezet. We gingen in Katendrecht wonen. We kochten een nieuw huis in Rotterdam en toen dachten we: 'Wat is het meest Katendrechtse wat je kunt doen?' En dat is een tattoo laten zetten bij Tattoo Bob, de oudste tattooshop van Nederland", aldus de minister. 

Wat het precies is, wil hij niet verklappen: "Dat komt een ander keertje." Op de vakantiefoto's hieronder, toen Hugo met zijn gezin in Italië vakantie vierde, is de tattoo een beetje te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugo de Jonge ziet het positief in: 'Aantal besmettingen behoorlijk afgenomen'

Onlangs maakte Hugo de Jonge in een persconferentie met Mark Rutte nog bekend welke coronamaatregelen voorlopig nog van kracht blijven. Ook mogen grote festivals voorlopig nog niet plaatsvinden. Diederik Jekel vertelde er bij ons in de uitzending uitgebreid over, en deed ook een paar voorspellingen zoals hieronder is terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugo de Jonge houdt slag om de arm wat betreft festivalzomer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!