Beeld © Getty Images

Dynasty-ster 'Dex Dexter' op 76-jarige leeftijd overleden

26 augustus 2021 02:13

Michael Nader, de acteur die jarenlang gestalte gaf aan het personage Dex Dexter in de populaire jaren '80 soapserie 'Dynasty', is maandag op 76-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Californië. Nader bezweek aan de gevolgen van kanker. Dit meldt 'Extra TV'.

"Het was een prachtig mens met veel talenten"

Naders vrouw Jodi Lister liet via een woordvoerder weten 'intens verdrietig te zijn'. "Met veel pijn in ons hart deel ik jullie mee dat onze geliefde Michael is overleden. We hebben samen 18 fantastische jaren gedeeld, waarin we veel honden tijdelijk hebben opgevangen en geadopteerd. Michael vond het geweldig om onlangs weer even contact te hebben met zijn voormalig Dynasty-collega's, tijdens een bijeenkomst die zijn oud-collega Emma Samms organiseerde om geld in te zamelen voor onderzoek naar de gevolgen van het coronavirus. Daarnaast werkte hij ook aan een boek over zijn leven en de verslavingen waarmee hij kampte tot aan zijn dood. Het was een prachtig mens met veel talenten, ik ga hem vreselijk missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joan Collins (87) voelt zich vereerd eerste vaccinatie te krijgen

Nader speelde van 1983 tot 1989 de rol van Dex Dexter en was daarna ook nog in 450 afleveringen van de serie All My Children te zien. De acteur laat zijn vrouw, dochter, stiefmoeder en zus na.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!