Julia is Miss Nederland Beeld © ANP

Julia uit De Bachelor bekroond tot Miss Nederland

29 augustus 2021 23:28

Julia Sinning, bekend van haar deelname aan 'De Bachelor', is zondagavond uitgeroepen tot Miss Nederland 2021. Zij zal in december Nederland vertegenwoordigen bij de Miss Universe-verkiezing. De 24-jarige student volgt een opleiding aan de faaam Film Actors Academy.

"Ze is een Miss van deze tijd"

De jury prijst haar als "een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien. Ze is een Miss van deze tijd: een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia en Oriana in finale De Bachelor: 'Hadden we niet verwacht'

Julia liet van tevoren weten dat zij met haar deelname het beeld van 'het perfecte plaatje wil veranderen'. "Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten blijven bewijzen en ik moest blijven presteren waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. Wat ik deed, was nooit goed genoeg. Ikzelf was nooit goed genoeg. Niks was goed genoeg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roos uit De Bachelor: 'Tony is nog niet klaar voor een relatie'

Julia is deze donderdag te zien in nóg een spannende finale: zij en Oriana zijn namelijk de laatste twee dames die strijden om het hart van Tony Junior in De Bachelor. In de vorige aflevering was te zien hoe de felbegeerde vrijgezel twijfelt aan de oprechtheid van Julia, omdat zij ook al gedatet zou hebben met een andere Bachelor-kandidaat.

In onze videoserie Vrijgezellig vertellen Joy en Sarai dat zij verbaasd zijn dat Julia en Oriana zijn uitgekozen voor de 24 uurs-date.

Vrijgezellig: Joy en Sarai over 'oneerlijke exit' De Bachelor

09:55

Of Julia ook 'wint' in De Bachelor, zie je aanstaande donderdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!