Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild vandaag weer onder het mes: 'Operatie is geslaagd'

30 augustus 2021 08:29

Er is opnieuw een spannende dag aangebroken voor Ruud de Wild (52). De radio-dj is vandaag opnieuw geopereerd, nadat er eerder dit jaar darmkanker bij hem werd geconstateerd. Ruud schrijft vanochtend nog op Instagram zenuwachtig te zijn voor de operatie, maar vriendin Olcay Gulsen (41) laat nu weten dat het goed is gegaan.

"Het is goed gegaan"

Ruud deelt in alle vroegte een foto met zijn volgers. 'Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd. Zenuwen maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave.' Vorige week liet hij al weten opnieuw onder het mes te moeten. 'We zijn er nog niet maar op de goede weg.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild aanstaande maandag weer onder het mes

Ook zijn vriendin Olcay Gulsen (41) plaatst een foto op Instagram: 'Deze kanjer afgezet.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud blikt vooruit op operatie: 'Olcay was er de afgelopen tijd voor mij'

In maart vertelde Ruud de Wild tijdens zijn radioshow op NPO Radio 2 dat hij darmkanker heeft en dat hij daarom een tijdje niet op de radio te horen is. "Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden." Op dat moment was Ruud al een keer onder het mes gegaan, maar toen was al duidelijk dat hij nog een keer geopereerd zou moeten worden. De operatie leek in eerste instantie goed verlopen, maar een aantal dagen later  moest Ruud opnieuw onder het mes vanwege complicaties.

Het proces van Ruud is er een van vallen en opstaan. In april kreeg hij nog het bericht te horen dat de kanker weg was. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!