Beeld © ANP

Royce de Vries doet voor het eerst zijn verhaal na aanslag Peter R.

30 augustus 2021 19:17

Royce de Vries (32) doet dinsdag voor het eerst zijn verhaal bij RTL Boulevard. De zoon van Peter R. de Vries blikt in een exclusief interview terug op de roerige maanden na het overlijden van zijn vader. Hij gaat ook in op de bijzondere band die hij met zijn vader had en vertelt over de emotionele uitvaart in Carré.

“Hij was een hele liefhebbende opa, die het gewoon heel fijn vond om tijd met zijn kleinkinderen te besteden"

Het gemis is nog steeds enorm, zo beschrijft Royce in het bijzondere uitgebreide interview. “Iedere dag kwam hij normaal gesproken binnenlopen tegen lunchtijd. En als ik nu in mijn kantoor zit is hij alsof hij ieder moment kan binnenlopen. Dat gevoel heb je nog steeds, eigenlijk alsof hij even op vakantie is”, legt hij uit. 

Hij blikt terug op bijzondere momenten uit zijn leven: “Hij was een hele liefhebbende opa, die het gewoon heel fijn vond om tijd met zijn kleinkinderen te besteden. Hij is op de dag van de aanslag nog bij mij thuis langs geweest. Ik heb een foto dat hij met mijn zoontje op schoot zit. Dat is natuurlijk een hele dierbare foto voor mij.” 

Royce de Vries geeft exclusief interview na aanslag op Peter R.

00:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Peter R. de Vries deelt mooie foto van hen samen

Ook is RTL Boulevard live aanwezig bij de stille tocht voor Tanja Groen in Maastricht. Presentator Daan Nieber zal het bijzondere moment bijwonen en de kijker vertellen hoe beladen de tocht is. Woensdag zendt het programma een uitgebreide reportage uit, waarin betrokkenen spreken over de zaak Tanja Groen en de zoektocht naar de gouden tip. 

RTL Boulevard, morgen gepresenteerd door oud-presentator Daphne Bunskoek en co-host Luuk Ikink, is op dinsdag 31 augustus om 18.35 uur te zien bij RTL4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachten moord Peter R. de Vries 18 oktober voor de rechter