Prins Harry Beeld © ANP

Prins Harry viert 37ste verjaardag: familie feliciteert via Twitter

15 september 2021 11:24

Het is vandaag een heuglijke dag voor de Britse royals. Prins Harry viert namelijk zijn 37ste verjaardag. En daar staan zijn koninklijke familieleden uiteraard bij stil.

"Gefeliciteerd prins Harry"

Prins Harry, de hertog van Sussex, is het afgelopen jaar een stuk minder in contact geweest met de Britse royals. Hij en zijn vrouw Meghan Markle besloten hun koninklijke functies namelijk neer te leggen en verhuisden naar de Verenigde Staten.

Via Twitter krijgt Harry felicitaties van zijn vader en diens partner Camilla, maar ook van zijn oudere broer Harry en zijn vrouw Kate. 'Gefeliciteerd prins Harry', luiden de berichten van zijn familie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry en Meghan Markle onder vuur door déze boodschap

Ook Harry's grootmoeder, Queen Elizabeth, wenst haar kleinzoon een fijne 37ste verjaardag. Zij deelt een aantal foto's van haar kleinzoon, waarop te zien is hoe hij zich inzet voor goede doelen.

Het is niet bekend hoe Harry zijn verjaardag gaat vieren. Onlangs vierde Meghan haar veertigste verjaardag. Zij vroeg toen een aantal van haar vrienden om veertig minuten van hun tijd te investeren om vrouwen te helpen weer aan het werk te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Harry en Meghan wilden naam racistische royal bekendmaken'

Niet al te lang geleden lagen Meghan en Harry nog onder vuur om een boodschap die zij deelden. Hoe dat precies zit, zie je in onderstaande video.

Prins Harry en Meghan Markle onder vuur door déze boodschap

05:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!