Merci pop-up store Beeld © Merci

Cadeautje nodig? Bezoek dan de merci pop-up store

17 september 2021 19:40

Op 21 september is het de eerste Nederlandse Nationale Bedankdag. Deze dag is natuurlijk het perfecte moment om je dierbaren eens in het zonnetje te zetten. Daarom is een bezoekje aan de bijzondere pop-up store in de Westfield Mall in Leidschendam van merci meer dan een bezoekje waard!

Hier kunnen bezoekers genieten van een op en top chocoladebeleving. Zo kunnen fijnproevers een speciale chocoladeverpakking kopen met teksten als ‘topper’, ‘schatje’ of ‘superheld’. Ook staat er een enorme merci chocoladeverpakking waarmee bezoekers op de foto kunnen. Dit is niet alleen een leuk souvenir voor jezelf, maar ook om te sturen naar je vrienden of om te delen op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

21 september is het Nationale Bedankdag

Uiteraard kunnen bezoekers ook iets winnen: elke dag mogen mensen een bedankje op een hart sturen en deze vervolgens op de speciaal ingerichte bedankmuur plakken. Vervolgens wordt er dagelijks een winnaar gekozen onder de deelnemers en deze wint een smakelijk bedankpakket. De merci pop-up store is nú al te bezoeken tot en met de Nationale Bedankdag op 21 september. De beleving is op maandag open van 11.00 tot 20.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis: 'Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook chocola'

Overigens vieren Nederlanders dit jaar de Nationale Bedankdag voor het eerst. “Het is het eerste jaar dat we ook aandacht geven aan de Nationale Bedankdag in Nederland. In andere landen zoals Duitsland en de VS is deze dag al bekender. We willen er ook in Nederland bij stilstaan dat een bedankje heel veel met mensen doet”, vertelt Lisette Scholten, senior product manager van merci.

“Het is een simpel gebaar met een groots effect en dat willen we stimuleren en natuurlijk voelen wij ons als merci heel erg geroepen om mensen te helpen hun dankbaarheid te tonen!” Zet 21 september dan ook snel in je agenda en verras een van je dierbaren met een persoonlijk cadeau.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!