Beeld © YouTube @melthompson

YouTuber Mel Thompson overleden op 35-jarige leeftijd

28 september 2021 11:45

YouTube-ster en visagist Mel Thompson, op internet vooral bekend onder de naam Puffin’s Wife, is afgelopen weekend overleden, zo laat haar man in een emotioneel bericht weten op Instagram. Wat de oorzaak van haar dood is, maakt hij niet bekend.

"We zijn een prachtig mens verloren"

Op maandag deelde Mels man het nieuws op social media bij een reeks foto's. 'Mel is gisteren helaas overleden. We zijn een prachtig mens verloren', schrijft hij. 'Het is fantastisch om te zien hoe geliefd ze was. En ze hield ook van jullie. Ik zal continu van haar houden en haar missen.'

Mel laat vier kinderen na. 'Ze was de pilaar van ons gezin. De kinderen praatten continu met haar, zij met hen en ze probeerde hen continu te helpen met dingen.' Het bericht komt hard aan in de online beautycommunity, waar Mel bijna 58.000 volgers op Instagram had en 170.000 abonnees op YouTube. Haar laatste video werd slechts enkele dagen geleden geplaatst, op 24 september. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex and the City-acteur Willie Garson (57) overleden aan kanker

Fans, volgers en collega's laten massaal berichten achter na het tragische nieuws. Zo schrijft Wayne Goss, een YouTuber met miljoenen volgers, onder haar laatste video: "Zoals velen zullen weten, was Mel meer dan een YouTuber voor mij, ze was een vriend. (...) Mel was een mooi, aardig mens. Een geweldige vrouw, geweldige moeder en echtgenote. Mel, je wordt meer gemist dan je ooit zult weten. Ik ben er helemaal kapot van. Ik besef echter dat mijn pijn niets is vergeleken met die van haar familie. Ik hou van je Mel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mr. Lingo' François Boulangé op 67-jarige leeftijd overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!