Beeld © ANP

Ongeluk bij opnames Jachtseizoen

28 september 2021 20:41

Een persoon is zwaargewond geraakt na een val bij de ophaalbrug van Teso in Den Helder. Dat meldt de 'Telegraaf'. Het ongeval zou gebeurd zijn tijdens de opnames van het SBS6-programma 'Jachtseizoen', van de jongens van StukTV.

Het ongeval, waarbij een persoon van een hoogte van ongeveer vier meter is gevallen, vond dinsdag rond de klok van 4 uur plaats aan de Havenplein in Den Helder. Een persoon zou hierbij ernstig gewond geraakt zijn en met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht zijn met een traumahelikopter. 

Giel de Winter laat het volgende weten aan RTL Boulevard: "We hebben begrepen dat er op de dag van de opnames van Het Jachtseizoen voor StukTV met Martin Garrix, buiten de opnames om, een ongeluk heeft plaatsgevonden, waarbij één van de figuranten ernstig gewond is geraakt. We komen erop terug zodra er meer informatie te delen is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rolf Sanchez en Wesley Sneijder op de vlucht in Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen is dit seizoen voor het eerst op tv, de vorige vijf seizoenen werden online uitgezonden. Het grootste verschil met de online variant zit hem in de lengte van de afleveringen. En in plaats van alleen, gaan de BN’ers nu in duo’s op pad.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!