Cilly Dartell Beeld © ANP

Slecht nieuws voor Cilly Dartell: 'Nieuwe plekken op longen en hersenen'

28 oktober 2021 11:53

Voormalig presentatrice Cilly Dartell (64) heeft op haar Facebook-pagina een gezondheidsupdate gegeven. Helaas hebben doktoren een aantal maanden geleden nieuwe plekken in haar longen en hersenen gevonden, zo laat ze weten.

"Bestralingen voor de laatste en een zogenaamde 'trial' voor de eerste"

Cilly is woensdag 64 jaar geworden maar leeft helaas momenteel in onrustige tijden. 'Een aantal maanden geleden zijn er nieuwe plekken gevonden in mijn longen en in mijn hersenen. Bestralingen voor de laatste en een zogenaamde 'trial' voor de eerste. Een test van een nieuw middel om de plekken in de longen te bevechten', schrijft ze op haar social media. 

Ze vervolgt: 'Deze week scans en binnenkort uitslagen. Een van mijn lieve vriendinnen zegt altijd dat ik in de juiste rij moet gaan staan bij de uitslag. Ik heb me voorgenomen dat te gaan doen. We gaan ervoor.' Ook bedankt ze iedereen die haar een felicitatie voor haar verjaardag heeft gestuurd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diagnose longkanker kwam als 'donderslag bij heldere hemel' voor Cilly Dartell

Vorig jaar kreeg Cilly opnieuw de diagnose longkanker en sindsdien geeft ze regelmatig updates over haar gezondheid. In 2016 werd de ziekte ook al bij de presentatrice geconstateerd. Vanwege de coronapandemie moet de voormalig presentatrice haar behandelingen in Amerika, waar ze ook woonachtig is, ondergaan. RTL Boulevard sprak afgelopen april nog met Cilly. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Cilly Dartell timmert aan de weg in Hollywood

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!