Eloise van Oranje Beeld © ANP

Eloise van Oranje openhartig over onzekerheid rond uiterlijk

7 november 2021 11:57

Eloise van Oranje is als 'gravinfluencer' inmiddels een vast gezicht in showbizzland. In gesprek met 'LINDA.meiden' vertelt de kleindochter van prinses Beatrix dat ze vroeger onzeker was over haar innerlijk. Vandaag de dag heeft Eloise echter meer bedenkingen bij haar uiterlijk.

"Typische dingen die ieder meisje heeft"

Vroeger vroeg Eloise zich regelmatig af of haar karakter wel leuk genoeg was. Dat behoort gelukkig definitief tot het verleden; tegenwoordig maakt het de Oranje-telg niet meer uit wat mensen van haar denken. Toch heeft ze nog altijd zo haar onzekerheden. Die richten zich anno 2021 met name op haar uiterlijk. "Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft."

Zo is Eloise gek op mode, maar denkt ze soms toch twee keer na voor ze iets aantrekt. Dan vraagt ze zich bijvoorbeeld af of het haar wel 'mooi staat' en haar lichaam er goed in uitkomt. "Het is zeiken om niets."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eloise laat zich uit over 'verwarring' rondom huis in Amsterdam

Op het strand houdt Eloise liever haar broek aan. Als ze naar foto's van zichzelf kijkt, vraagt ze zich wel eens af waarom ze zich druk maakt over haar lichaam. "Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen. Als ik druk ben met school en dat negatieve stemmetje in mijn hoofd gaat zeuren. Dan luister ik naar wat mijn lichaam nodig heeft – als ik wil huilen, huil ik, en als ik een slechte serie wil kijken, doe ik dat."

Positieve stemmen over Eloise zijn er gelukkig genoeg. Een ervan is van haar vader prins Constantijn. In de video hieronder vertelt hij trots over zijn ondernemende dochter.

Constantijn over Eloise en Claus-Casimir: 'Vrij ondernemend'

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!