Familie Baldwin Beeld © Instagram @hilariabaldwin

Alec Baldwin en gezin onder vuur om 'ongevoelige' Halloween-foto's

2 november 2021 11:34

Alsof acteur Alec Baldwin (63) momenteel niet genoeg aan zijn hoofd heeft, krijgen hij en zijn gezin op social media nu ook nog eens de wind van voren. Zijn vrouw Hilaria (37) besloot om last-minute Halloween te vieren met het gezin na de tragedie die zich anderhalve week geleden afspeelde op Alex' filmset en sommige mensen vinden dat niet kunnen.

"Dat is niet de juiste toon"

'Het ouderschap was de afgelopen tijd op zijn zachtst gezegd een heftige ervaring', schrijft Hilaria bij de foto's. 'Vandaag besloten we toch om even op vakantie met de kinderen te gaan. Last-minute kostuums, een mengelmoes van van alles, maar ze waren zo blij en dat verwarmde mijn moederhart. Fijne Halloween, van de Baldwinitos. Ze geven ons liefde, wij sturen jullie liefde.'

Haar tekst en uitleg mocht niet baten. De 'Baldwinitos' krijgen heel wat negatieve reacties. Zo laat iemand op Twitter weten het 'totaal ongevoelig en onaanvaardbaar' te vinden: 'Waarom het dan niet low-profile houden en niet verkleed op Instagram verschijnen?' Een andere Twitteraar: 'Het is één ding om Halloween met het gezin te vieren, maar waarom de foto posten? Klopt bij mij niet, dat is niet de juiste toon!'

Er zijn ook mensen die een positieve reactie achterlaten en hopen dat het gezin even tot rust kan komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel Vos vertelt of Alec Baldwin zich zorgen moet maken

De afgelopen dagen hebben de Baldwins zich teruggetrokken in een klein plaatsje in de Amerikaanse staat Vermont om te rouwen om de dood van de 42-jarige Halyna Hutchins en zich even te onttrekken aan de drukte. Hilaria heeft bovendien naar eigen zeggen een extra taak op zich genomen: "Alec heeft een zeer traumatische gebeurtenis meegemaakt, dus ik probeer de PTSS bij hem te minimaliseren. Als er zoiets gebeurt bij militairen of politieagenten is dat ook traumatisch", vertelde ze vorige week aan The New York Post.

Of Alec na het incident verdergaat met acteren, weet Hilaria niet. Ze hoopt van wel, maar kan er nu weinig over zeggen. "Hij heeft tijd nodig om zich door mij te laten verzorgen", aldus Hilaria, die daarbij ook doelt op de mentale gezondheid van haar man. "Het is afschuwelijk wat er is gebeurd. Alec voelt zich vreselijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Alec Baldwin werd verteld dat er geen kogels in pistool zat'

Eric de Munck: 'Alec Baldwin en gezin zijn helemaal gebroken'

08:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!