Lil' Kleine Beeld © ANP

Lil' Kleine brutaal beroofd van peperduur horloge in Rotterdam

5 november 2021 08:18

Jorik Scholten (27), beter bekend als Lil' Kleine, is donderdagavond brutaal beroofd van zijn peperdure horloge in Rotterdam. Het incident gebeurde vlak na het einde van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28). RTL Boulevard was ook uitgenodigd en kan het nieuws bevestigen.

De rapper wilde rond half twaalf het feest verlaten om naar huis te gaan. Net buiten de deur werd hij echter opgewacht door drie personen en volgens een omstander met een pistool hard op zijn hoofd geslagen. Een van de daders rukte vervolgens zijn horloge van zijn pols. 

Een omstander zag het gebeuren en waarschuwde vervolgens alle genodigden in de zaal, waarna uit voorzorg niemand de zaal meer mocht verlaten. Volgens de omstander werd Jorik onder schot gehouden en daarna met het pistool geslagen. 

Onder de genodigden waren veel BN'ers aanwezig, zoals Monica Geuze, Ronnie Flex en Bilal Wahib.

De politie arriveerde al snel met veel mankracht, waarna iedereen het pand mocht verlaten. Lil' Kleine zelf wachtte al die tijd buiten, met bebloed gezicht, maar leek ondanks het heftige incident niet echt van slag te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'

Op social media circuleren veel beelden van de avond, toen het incident nog niet was gebeurd. Daarop is duidelijk te zien dat de rapper zich aan het vermaken is, net zoals de andere aanwezigen. 

Hoe het nu met de rapper gaat, is niet bekend. Hij is opgevangen door de politie en hoogstwaarschijnlijk zal er (binnenkort) een onderzoek starten naar de brutale roof. De politie liet aan RTL Boulevard het volgende weten:

'Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom.'

Veel politie op de been na brutale roof in Rotterdam
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Lil Kleine moet misschien eens professionele hulp zoeken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!