Peter Gillis Beeld © Ruth van Baaijen

Peter Gillis woedend om uitlekken foto mishandelde zoon

09 november 2021 16:55

Vakantieparkmagnaat Peter Gillis (59) is razend vanwege de uitgelekte foto van zijn zoon Mark. Hij werd afgelopen weekend mishandeld en een foto van zijn verwondingen circuleerde op het internet.

"Ze hebben iets meegenomen, maar we weten nog niet wat"

Peter laat aan Shownieuws weten dat hij de foto enkel aan mensen had verstuurd die hij vertrouwt. Dat de foto toch op het internet verscheen, zou zodoende betekenen dat iemand uit zijn inner circle die heeft verspreid.

Mark werd in de nacht van zaterdag op zondag even na drieën door een drietal mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet aankwam. De mannen mishandelden hem, waarbij hij ook enkele klappen en schoppen moest incasseren. De daders zouden vervolgens zijn woning hebben doorzocht en er met een nog onbekende buit vandoor zijn gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zoon Peter Gillis bruut overvallen op eigen vakantiepark'

"Ze hebben iets meegenomen, maar we weten nog niet wat", liet een politiewoordvoerder eerder weten.

Mark zou ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen zijn behandeld en daarna ter controle naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Zondag liet pater familias Peter nog aan ons weten dat het niet erg goed met zijn zoon gaat en dat hij niet al te veel mag zeggen in verband met het onderzoek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!