Beeld © RTL

Caroline van der Plas verspreekt zich tegen Jaïr: 'Oh kut!'

10 november 2021 09:35

We weten nu eindelijk of BBB-politica Caroline van der Plas (54) gevaccineerd is, ja of nee. Aanvankelijk weigerde ze dat te zeggen tegen Jaïr Ferwerda (45), maar voor de camera van 'Jinek' verklapte Caroline het gisteren tot haar eigen ontsteltenis tóch. En dat leverde een klein beetje gevloek op.

"Ik heb de hele shitstorm over me heen gehad"

Twee weken eerder vroeg Jaïr al aan Caroline of ze gevaccineerd was. Toen zei ze redelijk fel dat hem dat 'helemaal geen ruk aangaat'. Gisteren troffen ze elkaar wederom in Den Haag. "Ik heb de hele shitstorm over me heen gehad na jouw vraag. Van: 'Oh, ze is niet gevaccineerd, zie je wel!’'Allemaal boze mails zitten beantwoorden", vertelt Caroline.

Daarna discussieerden de twee kort over de vraag, was die nou impertinent of niet? Jaïr vindt van niet. "Want als we weten of u wel of niet geprikt bent, dan kun je ook zien hoe iemand in het debat staat en hoe u erover denkt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caroline van der Plas in haar nopjes met 'BBB-tattoo' Jan Smit

Caroline heeft in ieder geval schoon genoeg van Jaïrs gedram. "Daardoor, sorry, ga ik het gewoon niet meer zeggen. Ga ik het gewoon nu helemaal niet meer zeggen." Maar wanneer Jaïr haar vervolgens vraagt of ze het wel van plan was om te zeggen verspreekt de politica zich. "Nou, als jij niet zo had gedramd, dan was ik misschien wel genegen geweest om te zeggen dat ik gevaccineerd ben. Oh! Oh, kut!"

Het bewuste fragment uit Jinek zie je hieronder.

Caroline van der Plas verspreekt zich tegen Jaïr

04:05
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caroline van der Plas openhartig over verlies man: 'Altijd gemis'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!