Beeld © ANP

Aangeslagen Gerard Joling dankbaar voor steun na overlijden moeder

11 januari 2022 11:08

Voor Gerard Joling (61) is het een zware dag: zijn moeder Janny, die vorige week op 92-jarige leeftijd overleed, wordt vandaag begraven. De zanger laat op Instagram weten dat hij het zwaar heeft, maar tegelijkertijd ook ontzettend ontroerd is door de vele steunbetuigingen die hij heeft ontvangen.

"Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn"

Gerard maakte vorige week woensdag op zijn Instagram bekend dat zijn moeder was overleden aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. 'Ze heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd', zo schreef hij. 'Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling neemt dinsdag afscheid van moeder Janny

De zanger is blijkbaar in de afgelopen dagen overspoeld met steunbetuigingen en plaatste daarom vanochtend een video waarin hij iedereen bedankt. "Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn als je moeder er niet meer is", zo begint hij de video. "Maar ik heb zoveel kaarten gekregen en zoveel bloemen. Dat is echt niet normaal, mijn moeder ligt nog boven de grond maar ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken. Dank jullie wel!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling op 92-jarige leeftijd overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!