Albert Verlinde en Humberto Tan Beeld © ANP

Albert Verlinde beschuldigt Humberto Tan van ongepast gedrag

16 januari 2022 23:59

Humberto Tan (56) noemt de uitspraken die Albert Verlinde (60) over hem deed "kolder". In 'Shownieuws' beschuldigt Albert de talkshowpresentator van grensoverschrijdend gedrag ten tijde van Humberto's talkshow 'RTL Late Night', die hij van 2013 tot 2018 presenteerde. Albert roept RTL op een breder onderzoek te starten naar de "cultuur" die er in die tijd was bij RTL.

"Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen"

'Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar 'iedere vrouw die ik leuk zou vinden' in de periode bij RTL Late Night. Wat een kolder! Pure smaad', schrijft Humberto op Twitter. 'Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets te maken met The Voice.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL cancelt uitzendingen The voice of Holland na ernstige en schokkende aantijgingen

Zaterdag werd duidelijk dat The voice of Holland voorlopig niet wordt uitgezonden vanwege berichten rondom mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. RTL en producent ITV hebben een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de aantijgingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B. ontkent beschuldigingen seksueel wangedrag The Voice

Bandleider Jeroen Rietbergen erkende vervolgens dat hij relaties van "seksuele aard" heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij het programma. Tegen The Voice-coach Ali B is aangifte gedaan, naar verluidt door een oud-kandidaat van het programma. Zijn collega-coach Anouk kondigde zondag op Instagram aan te vertrekken bij het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol tijdelijk uit elkaar gegaan door overspel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!