Angela Groothuizen neemt contact op met deelnemers TVOH

18 januari 2022 20:21

Angela Groothuizen (62) heeft naar aanleiding van berichten over wangedrag bij 'The Voice of Holland' contact opgenomen met de deelnemers die zij in de jaren als coach begeleidde. In ‘HLF8' vertelde Angela dinsdag dat ze wil proberen "al mijn talenten te bereiken".

''Ik vraag me af wanneer dit dan allemaal had moeten gebeuren''

"Het zijn er iets van 130, dus ik ben er nog niet. Maar in de meeste berichten die ik terug krijg, zeggen ze dat ze het allemaal heerlijk hebben gehad bij The Voice en dat het een spannend avontuur was", zei de voormalig coach, die zowel bij The Voice of Holland, The Voice Kids en The Voice Senior werkte, tegen talkshowhost Johnny de Mol. "Het is nu ook wel goed om dat even te horen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Slachtoffer wangedrag TVOH na uitzending Beau: 'Voel me gesterkt'

Zelf heeft ze nooit iets gemerkt van de verhalen die rondgaan over het RTL-programma. "Het gekke is, als ik denk aan The Voice dan denk ik alleen maar: fantastisch en hele lange dagen. Ik vraag me af wanneer dit dan allemaal had moeten gebeuren. Maar het is dus wel gebeurd. Daarom wilde ik iedereen allemaal spreken", zegt ze. Tot nog toe zijn uit de berichten die ze heeft ontvangen van oud-deelnemers 'geen gekke dingen' gekomen. Van alle reacties heeft Angela een verslag gemaakt en naar RTL gestuurd. "Ze moeten er maar mee doen wat ze willen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rutte laat zich uit over The Voice: 'Onacceptabel en onbetamelijk'

The Voice is voorlopig stilgelegd, na beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van bandleider Jeroen Rietbergen en coach en rapper Ali B. Rietbergen heeft inmiddels bekend. Tegen Ali B is aangifte gedaan. Hij ontkent de beschuldigingen. Donderdag verschijnt de uitzending van het programma BOOS waarin de aantijgingen worden besproken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!