The voice of Holland Beeld © ANP

15 mensen meldden zich met klachten over regisseur The Voice

20 januari 2022 16:54

Bij het onlineprogramma 'BOOS' hebben zich de afgelopen tijd zo'n vijftien mensen gemeld met klachten over een regisseur van het programma 'The voice of Holland'. De man in kwestie zou geregeld ongepaste opmerkingen van seksuele aard hebben gemaakt en zich ook schuldig hebben gemaakt aan ongewenste handtastelijkheden. De man in kwestie wordt door het programma niet bij naam genoemd.

In de uitzending van BOOS over de misstanden achter de schermen bij The voice of Holland die donderdag op YouTube is verschenen, vertelt presentator Tim Hofman dat er vijftien mensen bij zijn programma hebben geklaagd over de regisseur. Deze mensen zijn zowel kandidaten als medewerkers van TVOH. In de uitzending reageert de regisseur schriftelijk via zijn advocaat zich niet te herkennen in de aantijgingen en deze 'ten stelligste' te ontkennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-kandidate Nienke 'kotsmisselijk' door uitzending BOOS

Iets eerder in de uitzending is te zien dat dezelfde regisseur ook werd benaderd over een aantijging aan het adres van Ali B. Een oud-kandidate zou naar de regisseur toe gegaan zijn met een klacht van seksuele aard over de rapper, maar daar is vervolgens niets mee gedaan. De regisseur reageerde daarop eveneens schriftelijk met de mededeling daar niets meer van te weten en het vooral 'verschrikkelijk' te vinden voor de kandidate.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!