Ali B Beeld © ANP

Uitgeverij legt verkoop boek Ali B stil na beschuldigingen

20 januari 2022 21:40

Uitgeverij Maven Publishing heeft de verkoop van het boek van Ali B (40), getiteld 'De Ali B-methode', per direct stilgelegd. De uitgeverij zegt geschrokken te zijn van de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van de rapper die donderdag werden geuit in de uitzending van 'BOOS'.

"Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die vandaag zijn bekendgemaakt in het programma BOOS"

'Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die vandaag zijn bekendgemaakt in het programma BOOS', schrijft de uitgeverij op de website. 'We leggen de verkoop van De Ali B-methode per direct stil.'

Het boek De Ali B-methode is een zelfhulpboek waarin de rapper levenslessen deelt met de lezer. Het boek verscheen op 12 november vorig jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Do opent aanval op John de Mol: 'Zedendelinquent geef je geen carte blanche'

In de uitzending van BOOS kwamen verscheidene vrouwen aan het woord die vertelden over seksuele misdragingen achter de schermen van The voice of Holland. Ook Ali B zou zich daaraan schuldig hebben gemaakt. Inmiddels ligt er bij de politie ook een aangifte van verkrachting door de rapper en Voice-coach. Ali B ontkent tot dusver elke beschuldiging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B reageert op aflevering BOOS: 'Geen seksuele relatie gehad met kandidaten'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!