Peter van der Vorst en Beau van Erven Dorens Beeld © ANP

Peter van der Vorst reageert op BOOS-uitzending bij Beau van Erven Dorens

21 januari 2022 17:16

Peter van der Vorst (50) laat zich vrijdag voor het eerst interviewen over de misstanden bij 'The voice of Holland' die deze week aan het licht kwamen in 'BOOS'. De programmadirecteur van RTL is te gast in de RTL 4-talkshow van Beau van Erven Dorens (51), zo heeft het programma aangekondigd.

Tot dusver hield hij het bij een schriftelijke verklaring, die donderdagavond werd uitgestuurd. Peter noemde de verklaringen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik door kandidates en medewerkers in The Voice 'meer dan afschuwelijk'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocate uit Beau komt terug op opmerkingen na kritiek collega's

"Onze eerste zorg en aandacht gaan uit naar de mensen die dit is overkomen", zei hij ook. "Wij hebben groot respect voor de moedige slachtoffers die met hun verhaal naar buiten zijn getreden en hopen dat ook andere slachtoffers, die hun verhaal nog niet hebben gedaan, daarmee alsnog naar buiten komen in de wetenschap dat zij niet (meer) alleen staan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tout bekend Nederland zegt digitale vriendschap met Ali B op

Meerdere vrouwen die bij mediabedrijf Talpa werken spraken John de Mol vandaag in een paginagrote advertentie in het Algemeen Dagblad aan op zijn optreden en verklaring in de uitzending van BOOS gistermiddag. AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma werd gisteravond benaderd door medewerkster van Talpa, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. Ze legt uit hoe de advertentie tot stand is gekomen. 

AD-hoofdredacteur onthult hoe advertentie tot stand kwam

02:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!