Hummie van de Tonnekreek Beeld © Privé foto Hummie van de Tonnekreek

Journaliste Hummie van der Tonnekreek (76) overleden

26 januari 2022 17:03

Journaliste Hummie van der Tonnekreek is op 76-jarige leeftijd overleden, meldt 'De Telegraaf'. Er werd bij Hummie begin december uitgezaaide longkanker geconstateerd. Vandaag is zij in alle beslotenheid begraven.

''Aan een behandeling moest ze niet denken’''

''Aan een behandeling moest ze niet denken’’, vertelt haar collega en goede vriend Gijs van Dam aan De Telegraaf. ''Hummie was daar nogal nuchter in. Toen ze hoorde wat voor mogelijkheden er eventueel waren, moest ze daar niet aan denken'', voegt hij toe. ’'Dan heb ik hooguit een paar maanden extra en ben ik alleen maar misselijk'’, zei ze tegen hem. ''Maar het is nu wel heel snel gegaan'', vertelt Gijs. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zanger Meat Loaf (74) van 'Paradise by the Dashboard Light' overleden

Hummie begon haar journalistieke carrière als redacteur bij Margriet en heeft een tijdje als verslaggever mogen werken bij roddelblad Story. Ook heeft ze gewerkt voor Privé en is hoofdredacteur geweest bij Weekend.  In de tv-wereld was Hummie geen onbekende. Ze heeft namelijk als hoofdredacteur gewerkt voor programma's als Big Brother, Masterplan, Jouw vrouw, mijn vrouw en Hotel Big Brother. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon van actrice Regina King op 26-jarige leeftijd overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!