Marc van der Linden Beeld © ANP

Marc van der Linden stopt na twintig jaar bij RTL Boulevard

1 februari 2022 12:18

Na een samenwerking van twintig jaar heeft Marc van der Linden (52) besloten te stoppen met RTL Boulevard. In de afgelopen jaren heeft hij zowel voor als achter de schermen gezorgd voor een professionele benadering en een hoge kwaliteit van verslaggeving over royalty-zaken.

"Het was een moeilijk besluit, want ik heb twintig jaar met ontzettend veel plezier aan het programma meegewerkt"

Marc van der Linden: "Het was een moeilijk besluit, want ik heb twintig jaar met ontzettend veel plezier aan het programma meegewerkt. De laffe en uiteindelijk fatale aanslag op Peter R. de Vries en het gemis van hem bij het programma, maar ook als collega en mens heeft een wond veroorzaakt die nog lang niet geheeld is. Ik ben mede daardoor ook in een fase van mijn leven gekomen, waarin ik keuzes wil maken. Anderhalf jaar geleden heb ik in coma gelegen en ik ondervind daar helaas nog elke dag de gevolgen van, voornamelijk bij het lopen. Dat is gelukkig op te lossen en daar wil ik eindelijk goed de tijd voor nemen. Daarnaast heb ik in de afgelopen weken in de VS en in Engeland gewerkt aan een nieuw project, dat weer nieuwe dimensies geeft aan mijn werk. Maar ik ga Boulevard en de dagelijkse dynamiek van het programma natuurlijk wel erg missen. Ik wil alle collega's voor en achter de schermen, die nu aan het programma verbonden zijn, of ooit waren, bedanken voor twintig mooie jaren. Ik wil collega Annemarie de Kunder, die alles in zich heeft om de beste royalty-journalist van Nederland te worden, heel veel succes wensen."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Marc van der Linden blij dat hij niet bij Koningsdag was

Namens het hele team van RTL Boulevard en RTL: "We willen Marc graag bedanken voor de mooie en bijzondere royalty momenten die hij als expert aan de RTL Boulevard-desk heeft besproken. Hij heeft het royalty-nieuws van RTL Boulevard naar de huidige hoge standaard gebracht. Dankzij hem waren we verzekerd van mooie koninklijke items en waren we bijna altijd als een van de eersten op de hoogte van het nieuws op royalty-vlak. We wensen Marc uiteraard veel succes met de nieuwe stappen in zijn carrière. We zullen dit met enthousiasme en interesse volgen. Bovendien sluiten we niet uit dat Marc bij grote royalty-events nog wel eens aan zal schuiven aan de desk van RTL Boulevard."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Marc van der Linden over Britse royals: 'Het is een kille familie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!