Bob Saget. Beeld © ANP

Overlijden Bob Saget vermoedelijk door val in hotelkamer

10 februari 2022 02:26

Ruim een maand na het onverwachte overlijden van Bob Saget is duidelijk geworden waaraan de komiek uiteindelijk overleden is. Hoewel in eerste instantie werd gedacht aan een hartaanval of beroerte, blijkt nu dat Bob zeer waarschijnlijk is gevallen in zijn hotelkamer en daarbij zijn hoofd ernstig gestoten heeft. Dit meldt TMZ.

"Het is intens verdrietig voor iedereen die hem lief had"

Bob had niet direct door wat de gevolgen van zijn val waren en ging een dutje doen om bij te komen van de show die hij de avond daarvoor gegeven had. Helaas werd de geliefde televisiester nooit meer wakker en is hij volgens de autoriteiten uiteindelijk overleden aan een hersenbloeding, die veroorzaakt werd door zijn val.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Bob Saget deelt eerbetoon aan overleden vader

Er werden geen sporen van alcohol of drugs in zijn bloed aangetroffen, waardoor Bob's dood als een zeer trieste samenloop van omstandigheden is te omschrijven. Zijn familie heeft ook gereageerd: 'Nu we weten wat er zich daadwerkelijk heeft afgespeeld, vonden we het niet meer dan normaal om dat ook met Bob's fans te delen. De artsen hebben ons gezegd dat Bob is overleden door een 'hoofd trauma', met andere woorden: hij is waarschijnlijk gevallen en die val is hem fataal geworden. Het is intens verdrietig voor iedereen die hem lief had, omdat Bob altijd zoveel voor anderen deed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weduwe Bob Saget deelt oud vakantiekiekje: 'Mijn geweldige echtgenoot'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!