Prins Andrew en prins Charles Beeld © ANP

'Prins Charles wil jongere broer Andrew verbannen van Windsor Castle'

12 februari 2022 13:58

Prins Charles (73) zou prins Andrew (61) hebben verteld dat hij uit het zicht moet blijven nu hij binnenkort terechtstaat in de misbruikzaak tegen Virginia Giuffre (38). De Britse troonopvolger zou zelfs overwegen zijn jongere broer te verbannen van Windsor Castle, melden bronnen aan 'The Sun'.

"Charles wil Andrew uit het zicht en uit beeld"

Andrew is sinds zijn koninklijke titels van hem zijn afgenomen, dat gebeurde overigens door The Queen, niet meer gespot in de buurt van Windsor Castle. En het lijkt erop dat prins Charles een behoorlijk standpunt tegen zijn broer inneemt, gezien alle beschuldigingen waar hij mee te maken heeft. The Sun schrijft zelfs dat, wanneer Charles koning wordt, Andrew zijn woning in de Royal Lodge zou moeten verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex-vriendin prins Andrew betwijfelt echtheid foto met Virginia Giuffre

Een bron vertelt aan The Sun: "Charles wil Andrew uit het zicht en uit beeld. Hij is gewaarschuwd om zich koest te houden. Charles wil niet dat Andrew wordt gefotografeerd terwijl hij leuk aan het zwaaien is." Volgens de bron zou het zomaar kunnen dat Charles zijn jongere broer verband van Windsor Castle.

Benieuwd naar de laatste stand van zaken in het verhaal rondom Andrew? Kijk dan onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Andrew ontkent seksueel misbruik Virginia Giuffre

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!