Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace en zoon opgepakt na bedreigen Jumbo-medewerkers

13 februari 2022 14:00

Glennis Grace (43) en haar 15-jarige zoon Anthony zijn gisteravond mogelijk betrokken geraakt bij mishandeling en bedreiging van Jumbo-medewerkers van het filiaal aan de Westerstraat in Amsterdam. Dit laat Yvonne Coldeweijer (35) weten op haar Instagram. De politie laat aan RTL Boulevard weten dat er drie verdachten zijn aangehouden voor vernieling, bedreiging en mishandeling van personeel.

Volgens berichtgeving van AT5 zouden de supermarktmedewerkers gisteravond rond 21:00 uur op het overval-alarm hebben gedrukt, nadat meerderen van hen door een groep klanten werd bedreigd en mishandeld. 

Hoeveel medewerkers betrokken zijn geweest bij de mishandeling is niet bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace reageert na harde uithaal van presentatrice

Ook laat de politie aan RTL Boulevard weten dat de drie betrokkenen een vrouw is van 43 jaar, een jongen van 15 jaar en een man van 27 jaar. Het management van Glennis wil niet bevestigen dat de zangeres betrokken is geweest bij het incident, maar verwijst door naar haar advocaat Keren Canatan. 

Haar advocaat laat eerder vandaag aan het ANP weten dat Glennis inderdaad is aangehouden. Aan RTL Boulevard legt hij uit: "Haar zoon, die eerder in de supermarkt was, kwam gewond thuis met verwondingen in het gelaat en handen en deelde haar mee te zijn mishandeld door meerdere supermarktmedewerkers. Dat zou gebeurd zijn vrijwel direct nadat hij een vape sigaret in de winkel zou hebben opgestoken".  

De advocaat voegt toe: "Cliënte is naar de supermarkt gegaan om deze medewerkers daar op aan te spreken. Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet. Bij een vechtpartij die gelijktijdig of aansluitend in de supermarkt plaatsvond heeft zij geprobeerd mensen tegen te houden. Zij heeft daarbij in elk geval zelf geen geweld gebruikt". 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon en Glennis Grace reageren op aantijgingen: 'Kwalijke zaak'

Ayse Cimen, de advocate van de 15-jarige zoon van Glennis, laat weten dat hij van plan is om aangifte te doen van mishandeling. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!