Glennis Grace Beeld © ANP

Advocaat Glennis Grace bevestigt aanhouding in de Jumbo

13 februari 2022 14:57

Glennis Grace (43) is zaterdagavond inderdaad aangehouden wegens onder meer mishandeling in een supermarkt in Amsterdam. Haar advocaat Kerem Canatan bevestigt zondag in een reactie aan het ANP dat de zangeres een medewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen.

"De verdenking zou er uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen, maar daarin herkent zij zich niet"

Glennis zou naar de supermarkt zijn gegaan nadat haar 15-jarige zoon gewond thuis kwam "en haar meedeelde te zijn mishandeld door meerdere supermarktmedewerkers", zegt haar advocaat. De zangeres wilde de medewerkers daar vervolgens op aanspreken. "Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace op zoek naar terrasflirt: 'Hij was echt leuk'

Wel zou Glennis naar eigen zeggen hebben geprobeerd mensen tegen te houden bij een vechtpartij die "gelijktijdig of aansluitend" in de supermarkt plaatsvond. "Zij heeft zelf daarbij in elk geval geen geweld gebruikt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon en Glennis Grace reageren op aantijgingen: 'Kwalijke zaak'

De politie bevestigde zondag dat er een vechtpartij had plaatsgevonden en dat onder anderen een 43-jarige vrouw is aangehouden. De zaak wordt onderzocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!